I 1856 ble E.C.Dahls bryggeri grunnlagt av levemannen Erich Christian Dahl i Trondheim. E.C. Dahl var en viktig aktør i byens næringsliv og en samfunnsorientert mann med mange verv. I 1857 kom det første ølet på markedet - Et bayerøl. I 1966 ble bryggeriet fusjonert med Aktiebryggeriet på Lademoen, hvor bryggeriet ligger den dag i dag. E.C. Dahls Bryggeri har over 100 års historie og tradisjoner med å brygge Ginger Beer.
E.C. Dahls Ginger Beer har en strågul farge. Aromaen er rikt preget av frisk ingefær og lime, med det hint av chili og lys malt. Smaken er middels fyldig med preg av frisk ingefær, søt lime, en liten hete fra chili og lys malt. Ølet har en medium fylde og balansert, lav bitterhet.
E.C. Dahls Ginger Beer egner seg som tørsteslukker eller mellom måltider. Serveringstemperatur: 3 - 6 °C.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.
Vann, maltet bygg, maltet hvete, limekonsentrat, ingefærjuice (2%), naturlig ingefæraroma, naturlig chiliaroma, gjær, humle. Allergener: Maltet bygg og Maltet hvete.